Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Belgegeçer : (0__) ___-____
WEB https://musfuatsezginal.meb.k12.tr
Adres : ZAFER MAH. 58. SK. SPOR LISESI NO: 5/2 MERKEZ / MUŞ
VİZYON : VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu ahlaki, bilimsel, sanatsal ve kültürel alanlarda yetkin; sahip olduğu tarihi-kültürel mirası değerlendirebilen; yaşanan hayatı yorumlayabilen; problemlere çözüm üretebilen; ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak hayata hazırlamak; Tüm yüksek öğretim programlarını en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip bireyler olacak şekilde yetiştirmek.
MİSYON : MİSYONUMUZ Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : YOK
Servis :
Ulaşım : Yeni mahallede ve Zafer mahallesinde tahsis edilen binalarda eğitim öğretim veren okulumuza ulaşım şehir içi toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : 38°44´24.0"N 41°30´02.3"E Kültür, Cumhuriyet Cd., 49120 Muş Merkez/Muş
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI, E-TWİNNİNG (CELEBRATE YOUR WORLD)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : BAŞVURU SÜRECİNDE ...